AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya birakin bu isleri,harcaniyosunuz o zaman siz burda? sen spamla 5-10k yapiyorsan, pardon spinner ile, ne isin var burlarda? Butun milet gerizekali o zaman, kimse denemedi bu spinnerleri, google bir tek size calisiyor.

1 ayda 50kya geliyorsan git googea basvur sen, niye burlarda harcaniyosun. Birakin milletle dalga gecmeyi, kendi dediginize kendiniz inanmiyorsunuz. Koymusunuz ufacik resim bak hitlere diyosun, wpdeki istatislik eklentisini kurmusunuz, gelen giden butun orumcekleri bile sayan eklentilerle bize burda sozde sekil yapmaya calisiyosunuz.

Anlat o "bilecegimiz isi" de gorelim bakalim ne kadar basarilisin, birakin milelti aptal yerine koymayi...
Kendinizi aptal yerine koyuyorsanız o sizin sorununuz, ben neden gelip burada benim yöntemlerimi paylaşayım? PM atanlara zaten ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin gibileri de görünce bu kategoriye girmekten soğuyorum. Sizin gibiler yüzünden işte bu kategoride paylaşım azaldı. Paylaşmıyorum? Hadi paylaştırtınsana benim bildiklerimi? Burada harcanıyorsunuz demek ne demek biliyor musunuz? r10 bünyesindeki tüm insanları ezik olarak görüyorsunuz demektir. Şimdi hadi yolunuza.

Ayrıca;

sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir program olduğunu duydum ama googleye hille olmaz anında ipi çeker hocam
Hile değil ki, sonuçta kelimeleri eş anlamlıları ile değiştiriyor. Anlamsız olan yeri de elimle düzeltiyorum ben. Gittiği yere kadar gidecek bakalım