YavuzSelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamdır hocam Allah yaptığınız hayrı kabul etsin. Herkes işine yaramayan eşyalarını ihtiyacı olanlara verse belki de dünya çok daha güzelleşecek, üstelik kimsenin bir şeyi eksilmeden. Örnek bir davranış sergilediniz, umuyorum ki sıkça bu tarz konuları görebiliriz.

Eğer elinize geçerse bana pm ile ulaşırsanız sevinirim. İletişim kurar adresi veririm birlikte teslim ederiz. Yüzlerindeki tebessüm benden çok sizin içinizi aydınlatacaktır.
Hocam size pm de attım ama malesef. Dönüş olmadı sanırım görmediniz ama kargo beklemekte 30 dk dır. Farklı bir arkadaşa gönderim yapacağım özr dilerim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:28:15 -->-> Daha önceki mesaj 15:27:32 --

cihanleanne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten çocuğu için demiştim
Kusura bakma dikkat etmedim ozaman diğer arkadaşta sanırım pc de yok kargo beklediği için net açık adres verirseniz size çıkayım ozaman kısmet değilmiş acil adres göndermen gerek

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:45:43 -->-> Daha önceki mesaj 15:28:15 --

Bilgisayarlar kargoya verildi yarın sizlerde olur konuya fotoğraf ve bir kaç bilgi ekledim Teşekkür ederim....