son durum nedir standart kullanıcıların kullanabileceği hale geldimi panel.
http://www.xopanel.com/index.php/download
Adresinden download ederek deneyebilirsiniz.
http://www.xopanel.com/index.php/account/register adresinden kullanıcı kaydınızı yaratarak IP adreslerinizi ücretsiz register ederek kullanabilirsiniz.
Mart ayından bugüne son sürüm stabil ve eksiksiz olarak çalışmaktadır. Şuan için aktif 700 civarında sunucuda çalışmakta, yaklaşık 5200 civarında alan adı için tüm servisleri XO Panel sağlamaktadır.
Destek konusunda forum ve destek bölümümüzü kullanabilirsiniz, destek ekibimize geçtiğimiz aylarda yeni takım arkadaşlarımız katılmıştır.
Haziran ayında beta olarak devreye aldığımız Windows sürümünü sanıyorum yıl bitmeden beta olarak yayına almış olacağız.
Altını çizerek iletmeliyim Linux panelimiz ve Windows panelimiz tek bir kontrol ekranından tek bir merkezden kullanım için tasarlanmış olup karışık ve dağınık yönetim derdinizi tamamen çözecektir.
Hosting şirketleri ve bayiler için API sistemimiz çalışır durumdadır, kurulan sunucularınıza otomatik olarak IP adresi ve lisans register ederek yönetebiliyorsunuz.
Unutmadan, Cloud-VPS-VDS sunucular için içerisinde XOPANEL gömülü gelen sistemlerde Lisans işlemi API sayesinde anında gerçekleştirilebiliyor, bu sayede el ile yönetmek zorunda kalmıyorsunuz...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:01:00 -->-> Daha önceki mesaj 13:58:34 --
hocam herşey iyi güzelde madem test aşamasında yerli malıda çok güzel düzgün bir şekilde geliştirip ücretli tam sürümü verin yada madem test aşaması full halde test edelim sınırlama olmadan sanırım 10 domain hakkı varmış ben vpsye kurucam ama 10 domain neye yeticekki?
Sisteme giriş yaparak IP adresinize şuan ücretsiz olarak FULL lisansı kullanabilirsiniz. Yazılımın son ve güncel olan sürümü beta dan çıkmış ve kullanılabilir durumdadır.
Ücret konusu ise tam olarak hala netleştirmediğimiz şimdilik ücretsiz vermeye devam ettiğimiz durumda. Fakat bu durum sizi korkutmasın.
Fiziksel sunucular için aylık 3 veya 5, sanal sunucular için 2 veya 3 USD civarından daha yüksek olmayacağını garanti edebilirim şimdiden.
Buna ek olarak şuanda test amaçlı kullanan firmaların tamamını ilk bayilerimiz arasına ekliyoruz, ilk bayilerimizde 100 adet lisansı ücretsiz sağlayacağız.