English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapanmamaya karşı nasıl garanti veriyorsunuz anlamak gerçekten güç.Böyle kelimeler sarfeden birisi insanları mağdur ettiği için forumdan sınırsız banlandı.Diyeceğim o ki bu laflar boş laflar pasaport kaydını yaptırmazsanız er geç telefon kapanır
yorumun için teşekkür ederim öncelikle... Boş laf diye hitap ettiğin konu vede kişi (ben) şahsım adına sadece şu açıklamayı yapmak istiyorum. @ofergul rumuzlu arkadaş ile bir ticaretimiz oldu bilgi alabilirsiniz merak edenler tek bir kelime ile ücreti yolladı bende ürünü yolladım tekrar dönüş yaptı abi öğrenciyim ticaretini yapmak için aldım aldığım fiyat üstüne satamıcagımı alnladım 200 TL olarak ben tekrar kendisine ikiletmeden iade sağladım... Yanı burdan anlıcağın şu dostum... Herşey para değil benim dünyam'da ticaretle uğraşıyorum sonuç olarak kazancım'da buradan gelmiyor kapanmamaya karşı garanti şu açıdan veriyorum. 1yılı aşkın süredir. Kullanıcısı çalışanlarımdan biri hiç bir sıkıntı yaşanmadı-ki satın alan kişinin yaşadığını varsayalım ( kapanmaya veya güncelleme yapamamasına rağmen...) Pasaport kayıt ücretini karşılarım =) Kaçak göçek yaşamıyorum herşeyimiz açık vede net. 5 YıldıR faaliyet gösterdiğim şişli'deki ofisimden elden de alınabilir. Lafımızın sözümüzün arkakasındayız. Boş laflar veya forumdan banlanmam 200 300 veya milyarlar için bizde dolandırmak veya illagal bir işlem yapmak yakışmaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:29:11 -->-> Daha önceki mesaj 13:28:36 --

Elumre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 560 tan gönder hemen alayım dedim bir cevap vermedin. Olumlu olumsuz bir yanıt bekliyorum.
Hocam cevap yazdım yine yazıyorum pm olarak kontrol edersen sevinirim.