Siz siz olun sanalpazarada çok güvenmeyin derim aynı sorunu yaşayan varmı bilemiyorum ama online satış yaptım sanalpazar üzerinden
Alan kişi son işlem olarak onayı verdi bekliyorum paranın yatmasını gecikmezdi çok bir baktım bir mesaj
Alıntı
Ödemeniz aşağıdaki nedenden dolayı yapılamamaktadır;
- Ürün teslimatı konusunda alıcıdan bilgi alınacak
Probleminizi giderememeniz durumunda iletişim hattından bize ulaşarak destek isteyiniz.
Mesaj yazdım gelen cevap
Alıntı
Ürün teslimatı konusunda yaşanabilecek bir takım aksaklıkların önüne geçebilmek adına, ödeme güvenliği açısından bu şekilde bir uygulamayı devreye sokmuş bulunmaktayız. Gün içerisinde alıcınız ile tekrar irtibata geçilerek bilgi talep edilecek ve işleminize yön verilecektir.
Alıntı
İşleminizin Ödeme Onayı aşamasında tarafınıza iletilen mesaj şu şekildedir.
---
Para transferi hakkında önemli bilgilendirme : Ürün satışı gerçekleştiren satıcılarımıza para transferi yapılabilmemiz için aşağıdaki işlemlerden en az birinin gerçekleşmesini talep etmekteyiz. Ürünün alıcıya kargolandığını kanıtlayan kargo takip numarası sisteme girilmelidir. Veya Ürün alıcıya fiziksel kargo dışında bir yöntemle (online vs.) teslim edilecek ise, ödemeyi yapan kart sahibine kesilmiş ürün faturası ve fatura altında alıcının teslim aldığını kanıtlayan alıcı imzalı fatura talep edebiliriz. Veya Ürünün ikinci el vs. olması nedeniyle fatura düzenlenemiyorsa, gerçekleşen işlemi belgelemek amacıyla size ileteceğimiz satış sözleşmesinin imzalanarak, nüfus cüzdan fotokopileriyle birlikte bize iletilmesini talep edebiliriz. Not: Bazı durumlarda, ürün bedeli satıcı hesabına aktarılmadan önce sanalpazar.com olarak, ödemeyi yapan kart sahiplerine ulaşabilir ve ürün teslimatıyla ilgili bilgi talep ederek işleme yön verebiliriz.
---
Belirtmiş olduğumuz gibi tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir.
Güvenlik nedeniyleymiş adam malı almış onayı vermiş aldım diye, sizde parayı almışsınız, tek mağdur olan Satıcı burada aman diyeyim dikkatli olun canınız yanmasın
Benim bunlara da güvenim kalmadı sanalpazardan da satışımı kladıracağım
-