By_vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemleri sorunsuz yaptıysanız ( .htaccess yönlendirmeleri, google webmaster toolstan gerekli işlemler vs ) sorun olmaması lazım hocam, ben yaklaşık 3-4 kere yaptım 301 yönlendirmesi işlemini, hepsinde de en geç 1 hafta içinde indexlerim olduğu gibi taşındı, hitler olduğu gibi yeni domaine yansıdı.
hocam bende yaklaşık 4 yıldır 250 üzeri 301 attım bir sorun yoktu ama haziran güncellemesinden beri hiç bir 301 oturmadı

Egemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
301 atılan alanadı ve 301 attıgınız alanadı aynı ıp adresinde barınıyor ise sorun oluşabiliyor ama dediğiniz gibi xyzden bahsediyorsanız 301 dönemi bitti gibi bir şey
Bende tam tersini düşünüyordum her zaman yeni domaini yeni ip ye alırım eski siteden gelen linkleride gördüğü için herkes bu şekil 301 atıp sitelerini çok kısa sürede yukarılara taşıdı. Ama bu son güncellemeden sonra sizin dediğinizin tam tersini düşünmeye başladım yeni domaine eski sitenin linkleri geçtikçe sitenin hiti artacağına düşüyor google 301 çekilen domaini sanki yeni domain gibi görüyor. Ve bu kadar link oluncada gerilere atıyor spam yada -50 -60 cezası veriyor gibi. Ve 2 çeşitte de denedim eski domainle aynı ip ve ayrı ip bir sonuç alamadım bundan da.