Aynı Şey Benimde Başıma Gelmişti, tarafıma Atılan Bi İftira Yoktu Ancak Çoğunda Bi Ezme Çabası Kimisinde İse Korkutmak Amaçlı Tehditler Mevcuttu Kişiliğim Gereğince Zamanı Gelene Kadar Alttan Aldım Ses Etmedim Birgün Garnizon Karargahına Çekilince Gün Gelir Keser Döner Sap Döner Misali Bu Sefer Ben Isdırap Oldum O Kişilere Bir Tanesini İse Dövdüm Diye Son 25 Günüm Kala 7 Gün Disko Cezası Almıştım.. Ben Bu Tür Şeyleri Büyütücek Biri Değildim O Yüzden Hiç Şikayet Felan Etmedim Kimseye Üstelik Bizim Bölük Sürgün bölüğüydü Bi Nevi Kışlanın Yinede Ben Sorunumu Bu Şekilde Halletmiştim, Fakat Kardeşinizin Olayı Daha Farklı Boyutlarda Olabilir Bu Nedenle Dikkatli Hareket Edip İyi Bir Çözüm Yolu izlemeniz Gerekebilir.. Umarım En Kısa Zamanda Kardeşinizin Sorunu Hallolur, Tavsiyem Fazla Atışmasın Kavga Ortamından ve O Kişilerden Irak Dursun..
Kardeşim zaten hiç karışmıyor ama çok saf cocuk gitmişler iftira atmışlar cocuğa Ciddi tehditler almış seni öldürürüm tarzında..Bunlar ağır tehdit olunca konu açmak zorunda kaldım çünkü napacağımızı bilmiyoruz..Coğunlukla doğu kökenli askerler var bulunduğu alanda sanırım bazı şeyler çekilememezlikler var bilmiyoruz artık Ne olacak.