McLamore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypal üzerinden satın aldım teşekkürler.
Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz.

dewadam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizin birde youtube upload sektörüne girmeniz lazım aslında böyle süper bir sistemin aynısı birde youtube upload botu olarak yaparsanız sektörde tek olursunuz sanırım
Üstadım üzerine çalışıyoruz, uzun zamandır o proje kafamızda az kaldı toparlıyoruz.
konurhanhoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet lisans aldım. aktivasyon bekliyorum
Lisansınız aktiftir. Aramıza hoşgeldiniz.
ARKaDaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende eski bir lisansımı güncelledim. Ödemenizi yaptım, lisansı aktif hale getirirseniz sevinirim.

Kolay gelsin.
Lisansınız otomatik onaylanmış, hayırlı olsun.
Venedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet bot alındı paypal ile ödeme yapıldı hayırlısı bakalım. Memnun kalırsam süresini yıllık olarak değiştiricem. Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:46:40 -->-> Daha önceki mesaj 11:35:47 --

sistemde sorun var sanırım hocam.
Warning: array_fill() [function.array-fill]: Number of elements must be positive in
Destekten yazarsanız hangi bot diye ilgilenelim.
Point adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2013-08-21 09:31:13 den bu yana destek talebime cevap bekliyorum, çok ilginç
Bu gerçekten ilginç, benim destek panelimde gözükmüyor bana pm ile botextra email adresinizi yollarmısınız.
utkubrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destek olayı çok kötü ne pm ile ne ticket ile ulaşamıyorum. Neredeyse 24 saat oldu aktifleşmedi.
Lisans satınal bölümünden talepde bulunmadığınız için sistem otomatik aktif edememiş lisansınızı. Şimdi baktım talep yaratmışsınız, lisansınız aktifleşmiş, hoşgeldiniz aramıza.
konurhanhoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sistemi wp de kullanan bir hayırsever bana ulaşabilir mi acaba. bişeyler sormam gerek
Ben oldukça hayırseverimdir, bana sorabilirisiniz