Hocam yeni kazandınız sanırsam. Eğer öyle ise yurt burs ofisinize gidip durumunuzu ilgili başkana, müdüre izah ederseniz muhakkak yardımcı olurlar. Ben ara sınıfta iken bu şekilde ayarlamıştım bende aynı şekilde sokakta kalmıştım hemen ayarlamışlardı -ki ara sınıfta yurt çıkması daha zordur. Siz yeni kazandığınız için muhakkak üniversitenizin yurt burs ofisi size yardımcı olacaktır. Gerekirse hergün gidip kapılarını aşındırın. Olmazsa rektörlükte yurtlar müdürü falan olur oraya çıkın. Olmazsa rektörle görüşme ayarlayın. Rektörler öğrencinin sıkıntıları için muhakkak randevu veriyorlar en geç 1 gün içerisinde randevu verirler rektörle görüşürsün. Ulaşamazsan en kötü twitterdan yaz hemen randevu verir

Ha bunlarda olmadı diyelim; üniversitenize en yakın kyk yurduna gidip müdür ile görüşün yine durumunuzu izah edin en azından misafir öğrenci olarak muhakkak kalırsınız.
Unutmayın yeni kazanmış öğrenci olduğunuz için hem üniversitede hemde kykda ayrıcalığınız var önemli olan bunu kullanıp durumunuzu tabiri caizse acındırarak güzel bir şekilde izah edip karşıdakini ikna etmek

Şimdiden Allah yardımcınız olsun üniversite hayatınızda başarılar