Önumuz malum kurban bayrami. Kurban kesebilecek vardir kesemeyecek vardir. Haliyle et yiyen vardir yiyemeyen vardir.denizlide yasiyorum ve kenti semtimde tanimadigim ama durumu kötü olan 2 3 aileye yardim etmek istiyorum. Dedim ya onumuz kurban diye. Kurban kesmeye gucunuz yoktur ama corbada benimde tuzum bulunsun derseniz gönlunuzden ne koparsa 1 tl 2 tl 10 tl yardim edebilirsiniz.

Peki bu topladigimiz parayla ne yapacaz.kurban bayraminda kurban alcaz.(koyun kuzu dana imkanimiz neye yeterse) kurban kescez ve etini dagitcaz.

1 tl 2 tl ile para mi birikir diyen olabilir.bu forumda takilan 500 kisi 1 tl verse bile bu yardimi yapabiliriz.

Sana neden guveniyim diyende olabilir ama cok şükür 3 5 kurus parada gozum olmaz ve tabi vicdan meselesi. (traderımda azda olsa güven verebilirim inşallah)

Bu konuyu şimdilik sadece bu forumda açıyorum. önümüzdeki günlerde arkadaslarimada bu şekilde soyleyip yardımda bulunmalarini rica edicem.

Yanlış birşey mi yapıyorum doğru birşey mi yapıyorum bilmiyorum ama umarım konu farklı yerlere çekilmez. destekleyen herkese teşekkürler

Benimde durumum cok iyi olmadgndan dolayi ilk ben 20 tl ile baslatiyorum.yardim eden, etmeyen herkesden Allah razi olsun.

(Yardım edecek olanlar parasını paypal,vakıfbank,garanti'den yollayabilir.)