Arkadaşlar merhaba müşterimin bir samsung laptopu vardı format atılcağı zaman bana getirirdi ben yoktum sistem çökmüş başka yere format attırmış cihazın üzerinde orjinal windows 8 işletim sistemi vardı adamlar buna windows 7 kurmuşlar müşteride 7 yi sevmemiş zaten pek kullanmasını bilmiyor windows 8 tekrar yükle dedi elemanlar recovery dosyalarınıda sildikleri için herşey gitmiş sorunda burda başladı cihaza windows 8 kurdum ethernet kartının driverinda başladı sorun

" the realtek network controller was not found. if deep sleep mode is enabled please plug the cable "

driver kuruyor sonunda bu hatayı veriyor driverin doğru driver olduğundan eminim çünkü samsung'un kendi sitesinden indirdim ve diğer driverları cihaz tanıyor sadece ethernet kartını görmüyor samsung'un sitesinden sw update programı ile seri numarası ile driverları çektim yine aynı yani driver doğru buna eminim ama yüklenmiyor internette araştırdım derdi olan çok ama sonuç yok bu tip bir sorunla daha önce karşılaştınız mı ? karşılaştıysanız nasıl düzelttiniz ve ne gibi önerileriniz var ?