Bu başlığı hem gerekli buldum hem gereksiz buldum. Bu yorumum kimilerinin hoşuna gidecek kimilerinin ise hoşuna gitmeyecek. Herkes beğenecek diye birşey yok zaten ama birilerine dokunur buna eminim.

Gerekli buldum çünkü bu vb sorunlar aslında yer sağlayıcıların sanki hep bir ağızdan birleşmişcesine LİMİTSİZ furyasına kendilerini kaptırıp gitmelerinin bir eseridir bu. Bırakın resellerı hostingler bile limitsiz e-posta diyor. Bunun sonucu ne olur tabiki spam mailcilere gün doğar. Peki bundan kim zarar görür aynı sunucudaki örneğin bir şirket hostingi. Ben şahsen kurumsal bir yapıdayım sunucular kendimize ait bir iş yapacak olsak firmaların kurumsal mail adreslerinden teklifler alırız. Ücretsiz mail servis sağlayıcılarından gelen teklifler kafadan geçersiz sayılır. Yani önemsiz de olsa küçük ve orta ölçekli gerçek veya tüzel kişiler için Webmail önemli. Ve buna yer sağlayıcıların sanki sadaka veriyormuş gibi hosting ile gelen ek bir hizmet diyerek aşağılar şekilde konuya yaklaşımları hoş olmamış.

Gereksiz buldum çünkü bu sorunların LİMİTSİZ özentisinin bir sonucu olarak gördüm. Nasıl olsa limitsiz diyip yapıştırıyor millet sonuç doğal olarak SPAMLISTe girmek. Halbuki bunun yerine herşeyin belirli ölçeği olsa sınırlandırılsa bu sayede kaliteli hizmet sunulsa daha hoş olur. Her konuda böyle değilmidir? Ölçülü olmak her zaman iyi sonuçlar getirmemişmidir ? Benim cevabım getirmiştir. Hal böyle oluncada paylaşımlı hosting alıp şikayet konusu açmak gereksiz. Bu sonuçların doğacağı peşinen müşteri tarafından kabul edilmiş oluyor LİMİTSİZ servisler aldığında. Ozaman bu gereksiz serzeniş niye. Ha deyince spam yapan müşteri sunucudan da kovulmaz. Heleki paralı müşteri ise... Limitsiz yerine örneğin günlük 150 adet mailden fazla çıkış yapamaz bir hosting hesabı şeklinde protokoller oluşturulsa ve kimse şikayet etmese nasıl olurdu?

Dipnot: Limitlendirilmemiş ile Limitsiz hizmetler hakkında bilgim var lütfen terim ve servisler hakkında ders vermeyiniz.

Saygılarımla