Site adresi: PM
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 3000 TL
Min arttırma: 10TL (24 saat)
Sitenin aylık getirisi: Şu an 0 TL (Link reklam satışı yapılabilir) İsteyenlere Reklam İstatistiklerini Uzun Bir Açıklamayla PM Olarak Göndereceğim.
Sitenin açılış tarihi: 06.09.2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Radyo Dinleme
Günlük hit sayısı: 1200 - 2600 /gün
Ziyaretçi kaynağı: Google, Yandex, Facebook, direk
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 - PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır ( 1 Ay İdare Edilebilir )
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Alexa Dünya: 335K
Alexa Türkiye: 5K
Site Radyo Dinleme Sitesidir. Alan Arkadaşların Web Host Yanında Radyo Host da Almaları Gerekmektedir. Alan Arkadaşı 1 Ay Web + Radyo Host Konusunda İdare Edebilirim.
Zamanında Türkiyede En Çok Dinlenen Radyonun Bağlı Olduğu Holding Grubu Tarafından Bana Ulaşılıp Çok Cazip Bir Teklif Verilmişti. Fakat Ben Kabul Etmemiştim. O zamanlar teklif veren sitenin arama motorları aramalarında % 24lük bir dilim benim siteye giriyormuş. O payı alabilmek için siteyi almak istediklerini söylemişlerdi. Ben satmayı düşünmediğim için hiç kulak asmamıştım. Aranan hedef kelimede ilk sayfada çıkıyorduk. Ama 4 aylık bir ilgisizlikten dolayı baya geriledik.
Domain Herkes Tarafından İstenen ve Kendi Alanında Marka Bir Domaindir.
Sadece Domainin Fiyatı Bile 5 Bin TL'den Fazla Eder..
Kendim Öğretmenim. Çok fazla ilgilenemiyorum. Ocak ayından Haziran ayına kadar yaklaşık 4 ay boyunca site tamamen kapalı kaldı. Özel nedenlerden dolayı ilgilenemedim. 3 aylık bir zaman diliminden ancak bu kadar ilerleyebildik.
Domain 6 Eylül 2015'e Kadar Uzatılmış Durumda. İsimtescil'de Kayıtlı.
Dileyen Gogole Analytics ve Reklam Gelirleri Capsını İsteyebilirler.
Bu İşlerden Çok Fazla Anlamıyorum.. Adsenseye Falanda Başvuru Yapmadım Pek Anlamam.. 3 Yıl Önce Üniversite Yıllarında Bir Hevesle Açtım. Şimdi de İlgilenemediğim İçin Güzel Bir Fiyat Olursa Satmak İstiyorum..