SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle haddini aşma. O -rep bana dokunmuş olsa idi, bende sana -rep verir kendimi tatmin etmeye çalışırdım. Tıpkı senin yaptığın gibi. Fakat, ben sana -rep vermedim. Zira, -rep sistemini de; senide, senden önce senin gibi -rep vererek kendini tatmin edenleri de umursayan bir yapıda değilim.

Aslında sana burada cevap vermem dahi benim için üzücü bir durum. Bak, kendime acıdım şimdi.

İyi şanslar genç adam...
Bak son defa buraya yazıyorum yorma beni. Ben konu dağılmasın diye dalavereci tavrını ordan eleştirdim öfkeyla falan alakası yok isterse bütün r10 -rep versin banane? e-Trade değil ya sonuçta? Bana yüzbin kişi -rep versin sana yine o -yi verirdim herkes +rep verseydide sana yine o -repi verirdim. Bu tamamen benim o mesajına gıcık olmamla alakalı. Benim o mesajda anlatmak istediğim bir kaç kişi birden bana -rep verdi ve ben onların isimlerini göremedim, gold veya platin olmadığımdan. Kalkmışın hala yok kurumsal dı yok şuydu buydu dalga geçiyosun. Yaşın kaç bilmiyorum ama madem ki benden büyüksün öyle davran.