Herkes bu olayı penguene google'a bağlıyor da hiç kimse 1 yıl içerisinde kaliteli haber sitelerinde ne kadar artış olabileceği durumunu hesaba katmıyor?
Bu tür rekabeti çok çok çok yüksek olan bir ortamda sadece doğallık yetmez. Doğallığı seo ile desteklemek gerekir. Seo deyince de hala akla backlinkler, çakma yöntemler akla geliyor. Hayır google amcanın istediği manada seodan bahsediyorum.
Not: sitenizi pm gönderirseniz inceleyip size çözümler sunmak isterim.
Bende tüm yorumları okurken neden kimse rakiplerden bahsetmiyor diye düşünmüştüm.
Hiç rakiplerinizi incelediniz mi?
Rakiplerinizin anahtar kelimelerinizde sizi geçip geçmediğini takip ediyor musunuz?
Son zamanlarda haber siteleri olsun bazı klon siteler olsun, içeriğinizi çekip güzel bir seo çalışması ve kaliteli link alımıyla sizi kolayca geçebiliyor.
Ekonomi sektöründe bir sitem vardı şubattan bu yana günlük 3k civarında seyrediyordu, son 1 aydır hitlerde düşüş oldu, sebebini araştırmaya koyuldum. Aslında ben sıralamada gerilemiyordum, yeni rakiplerim sıralamalarda yükseliyordu... Sıralama kaybettiğinizi sakın düşünmeyin, sıralama kaybetmezsiniz, sıralama kaybeden cezaya düşmüş sitelerdir. Sadece sizin üstünüze geçen siteler olur. Ben böyle gördüm...