hocam c/p blogspotlarda iş görüyor. Oda googlenin servisi diye kıyak geçiliyor.Özgün içerikle yazılan sitelerden alıyo adam mesela blogspot sitesiyle senin üstüne çıkıyor.Bide adam blogspotuna link alırsa bak artık sen onu düşecek diye beklerken adam hitini arttırarak devam ediyor..Sizin dediğiniz spam yöntemini ben tavsiye etmiyorum.Blogspotlar harici pek bir faydası olmayacaktır.Uzun vadede düşündüğümüzde kısa süreli çıkışların ardından düşüş mutlaka olacaktır..Ama tabi blogspotlarda olay öyle değil sinir bozan durumda bu..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:43:34 -->-> Daha önceki mesaj 22:34:33 --

Bu arada konu sahibi arkadaşıma cevap vereyim.Sitede hit aldığınız kelimeleri kontrol ettiniz mi hocam.Muhtemelen gelen hitlerin olduğu kelimelerde düşüş yaşadınız..Ayrıca bu kelimelerde sizin üstünüze çıkan rakiplerinizin içeriklerine göz atın makaleleri sizden kaliteli mi. Ona göre alt sayfalara tanıtım yazısı ile destek çıkın.Alt sayfalardan gelen hitlerden ve sıralamada gerilemenizden kaynaklı bir sorun bence.