ben konferanslardan daha çok kulis ve kokteyldeki ayak üstü sohbetlerle & kontaktlarla ilgileniyorum. konuşma yapacak kişilerin ekserisi bloglarında seo ya dair düşüncelerini paylaşıyorlar zaten. Yakalayabilirsek Bastian Grimm, Michael King le geyik yapmaya gideceğiz nasipse
alkadraz ı yakalayabileceğimi varsıyıyorum
Abi ben istanbul fındıkzade ve bahçelievlerde oluyorum genellikle her zaman beklerim mekanıma kahve içer saatlerce sohbet edebiliriz. Yani illaki kulislerde görüşmeye gerek yok demek istiyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:41:50 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:09 --
Ekleme yapayım birde. Bu forumda bir çok kişi düşüncelerini ifade edemiyor. Toplumun baskısından dolayı bir çok insan bu forumda düşüncelerini net bir biçimde rahatlıkla açıklayamıyor malesef. Bu sebepden dolayı aykırı, farklı, paylaşımlar düşünceler hep köşede kenarda kalıyor.
Ama artık yeter yani madem düşüncelerimizi paylaşamıyoruz katılacağımız etkinlerde bile bir insan şablonu oluşturmanızda hoş değil. Her hareketimizde biz bu insanlardan onay almak zorundamıyız kardeşim. Konferansa gitmek demek illa hava atmak veya bilgisiz olmak demekmidir sizin için. Eğer böyle düşünüyorsanız çok yanlış bir düşünce içerisindesiniz. Keşke gideceğimi söylemeseydim diyorum şimdi