GizveL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısa zamanda ameliyat olmanı öneririm. Ben 4 yıl çektim ve oldum. 2 yıl oldu ameliyat olalı. geçtiğini zannediyorsun ama geçmiyor. Derinin altı ıslak olduğu için ıslak yerde kılların nasıl büyüdüğünü tahmin et. 10 yılda çok çok ilerleme kaydetmiş olmalıdır.

Kısaca çok çok ilerlemişse ameliyatta fayda etmiyor. Yara yeri açık bırakılıyor 1 ayda bir pansumana gidiyorsun ömür boyu.

Eyvallah seneye kısmetse olacağım lakin durumda bilmedikleriniz mevcut açıklamak isterim bir kaç çeşit yöntemi var ameliyatın bu yöntemlerden biri TR"de yeni uygulanmaya başladı ve sadece özel hastahaneler uyguluyor ben o yöntem ile olacağım o yüzden sıkıntı yok yani sizin dediğiniz kadar büyütecek bir durum söz konusu değil "doğal olarak kıl dönmesi ameliyatının "senesine (zamanına) bakılmaksızın" tekrarlama riski 3 aylık olandada var 10 yıllık olandada var oda birazda güzel titiz ameliyat ve şans"dır

ben hiç hayıflanmıyorum bu işin direkt bursadaki uzmanıyla görüştüm sıkıntı yok en azından benim yöntem ve bende çok şükür

iyi forumlar