JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi halt edersin.
kaçak kullanacakmış , suriyeli sığınmacılara yediriyormuşmuş...
arkadaş atıp tutmadan bir uluslararası politika nedir ne değildir bir araştırın , sığınmacı gelmiş tutup kapının önüne koyamazsın.Etme bulma dünyası burası biraz da empati yapmak gerekir güzel ülkemin başına gelmesin de eğer birgün bizde bu duruma düşüp komşu ülkelere sığındığımızda , oranın vatandaşlarının bu tutumu seni üzmez mi ? az düşün öyle yaz.Hepsini geçelim bir gıdım Allah inancı olan insan kalkıpta çatışmalardan kaçan sabilerin boğazından geçenlerin hesabını yapmaz yazıktır günahtır.Hükümeti sevmiyorsundur ama bunun reklamını mağdur insanların üzerinden yapma.Kaçak mazot diyor , kaçak mazot nasıl getiriliyor buraya ? oç terroristlerin birşekilde yardımı ile olmuyormu bu sizde onların ekmeğine yağ bal sürün kaçak mazot kullanarak sonra da kalkın yok devlet öyleyde böyle . yazık

Bu konuda düşünmek için politika bilmeye gerek yok.

Bilmem haberin var mı ; o sığınmacıların kullandıkları su , elektirik paraları güneydoğu anadolu , ve akdeniz bölgesinde illere eşit olarak dağıtılıyor.
Yani 1 milyon küsür adamın kullandığı herşeyi bizim cebimizden veriyorlar.

Ayrıca ömrü hayatımda hiç bir devletin hiç bir başka devletin 1 milyon vatandışını mülteci olarak kabul ettiğini görmedim duymadım.
Afedersin ama suriyede olan türkiyede olsalarda bize bir bardak su vermezdi komşu ülkeler.
Ayrıca dünyada bir sürü devlet var insanı yardım yapabilecek ekonomik güce sahip neden bizim hükümetimiz sahip çıkıyor. Bu suriyenin bir tek bize mi sınırı var ? (mesela barzani kendi ırktaşlarını ortada bırakmış )

Neyse burada sidik yarıştırmanın bir anlamı yok.
Türkiyenin derdi tasası bitmiş gibi suriye ile mısırla uğraşıyor devletimiz.

He unutmadan , kimsenin boğazından geçenlere lafım yok. Yazdıklarımı kıçınız ile okumayın.
Ayırca teröristin ekmeğini yağlama gibi bir durum yok , teröriste ekmek ürettirenler utansın.