lastwisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun yanında abimizin, 6 haneli bütçeli 2 seo ekibi yönettiğini, türkiyenin en ilk 100 deki sitelerine seo danışmanlığı yaptığını da bilseydik eminim ki böyle söylemezdik.

Bu arada link için teşekkür ederim yardımınız için baktım az önce top kelimelerimin hepsinde 1. sıraya gelmişim.

PS : Türkiyeye benim kazandırdığım sistem sayesinde 1000 lerce insan aylık kazanç sahibi oldu, varsın ben kötü olayım.
tabi sayenizde ülkemiz kalkındı

Alıntı
Havuz Sistemi
BotExtra sistemi icerisinde kendi icerik havuzunuzu olusturun!!. Icerikleri havuzunuza ekleyin havuzunuzu doldurun, havuzunuz sizin belirttiginiz zaman araliginda iceriginizi yavas yavas sitenize eklesin.

Mesela bir yemek tarifleri sitesinden 100 tane icerik cekmek istiyorsunuz, ama hepsini bir anda degil belirli zamanlara yaymak istiyorsunuz. Siz sitenizin basinda degilken bile siteniz guncel kalsin istiyorsunuz.100 icerigi havuzunuza ekleyin. Havuz zamanlamasini her 3 saatte bir icerik ekleyecek sekilde hazirlayin, siteniz gunlerce guncel ve ozgun kalsin.
Site Klonlama

Yeni bir site actiniz, icerik olarak rakiplerinizden cok geridesiniz. Birakin botlarimiz sitenizi sonuna kadar doldursun.

Veri almak istediginiz botu secin botlarimiz, sizin icin tum icerigi kopyalasin. Ustelik her birini ozgunlestirerek kopyalasin!!

Bir anda sitenizi doldurmak, arama motorlari tarafindan spam olarak algilanmamak mi istiyorsunuz. Kopyalamak istediginiz tum icerigi havuzunuza yollayin, havuzunuzdan yavas yavas sitenize veriler eklensin. Hem siteniz guncel kalsin hem iceriginiz gelissin.
İnsanlar sitelerine adsense den 3-5 kuruş kazanacaz diye içerik ekliyorlar, kimisi bi taraflarını yırtıyı özgün olsun beğenilsin diye. Sizde onları "size para veren insanlara" armağan ediyorsunuz. Siz, size para ödeyen insanlara para kazandırırken emek harcayan insanların üzerinden para kazandığınızın farkındamısınız? Ayrıca bu sayede internetteki içerikleri kalitesizleştirdiğinizin? Birsürü web kullanıcısını ve emek harcayan webmasterları mağdur ettiğinizi? Farkındasınızdır umarım. Birde grurla dolaşabiliyorsunuz burada. Helal olsun.