Ya benim anlatımımda, kullandığım dilde bir problem var. Ya da ısrarla anlamak istenilmiyor.
Bu konu "Sponsorluk" konusu. Ben bu konu üzerinden milyarlar kazanmayı hedeflemiyorum. Temelde bu konu yardım konusu. Uzun vadede de sadece belirli masrafları çıkartmak, projeye göre de sağlanan desteğin geri dönmesi gibi amaçlarım var sadece. Yani kimseye aylık belirli bir rakam kazanacaksınız, onun şu kadarını ödemek zorundasınız gibi bir limit koymuyorum, koyamam da zaten.
Alan adı sponsorluğu zaten çok küçük bir sponsorluk, benim o açıdan bir maddi beklentim yok ki. Bunu doğru ifade edemiyorum galiba. Günde 50$ kazanan bir site olursa, ortada bir emek var demektir. Çok iyi şekilde site içerik olarak, seo olarak, çeşitli faktörlerde iyi yönetiliyor demektir. İşliyordur yani çark. Günde 50$, ayda 1500$ eder. Ben kimsenin emeğini yemedim, yemem de zaten. Günde 50$ kazanırım diyecek kişi ile otutur, farklı şekilde konuşuruz. Projeye göre çeşitlendirebileceğimi zaten söyledim ben desteğimi. Benim amacım burada birileri binlerce dolar kazansın, ben de onların üzerinden pay alayım değil.
Benim önceliğim sponsorluk, kimseye günde 50$ kazanın gibi veya farklı türde koşullar dayatmıyorum.