Hocam yanlış anladığım için tekrardan kusura bakmayın.Bahsettiğiniz yeri okudum bir daha.O şekilde tabiki de haklısınız.Fakat sizi yanlış anlamamın sebebini de açıklayayım içimde art niyet olmadığını anlayın.Şimdi proje deyince benim aklıma gelen şu oluyor mesela çiçek sepeti yok markafoni hani olmayan birşey patlamaya hazır bir bomba geliyor aklıma.Sizin açıklamanızda dediğiniz gibi sağlık sitesi memur sitesi vs. bunları hiçbir zaman proje olarak düşünmedim kusura bakmayın.Benim düşündüğüm hani böyle patlamaya hazır bir projesi olan adam neden projesini bıraksın.Yoksa sağlık sitesiymiş şuymuş buymuş tabikide geri alacaksınız.Maddi manevi emeğiniz olacak sonuçta.
Tekrardan yanlış anladığım için özür dilerim.
İyi çalışmalar.
Sorun değil, patlamaya hazır projesi olan kişilerle de çalışıyorum. Sonuçta o tarz projesi olanlar için de tasarımcı, yazılımcı, editör vs bir sürü desteğim oluyor. 1 site için de yakında sözleşme imzalayacağız hatta. Ortaklık üzerinden devam edecek o proje de.
Sonuçta patlamaya hazır bir fikir de olsa, "kaldı ki bu fikir uygulanabilirlik ve çeşitli faktörlere göre değişkenlik kazanacaktır" öyle uğraşmayan kişiler tanıdım ki. O nedenle koyuyorum bu maddeyi. Bir proje için x.xxx lira harcadım, zaten kafama yatmasa destek olmazdım. Ancak o kadar ilgisiz bir arkadaş çıktı ki... Sürekli teşvik için maddi, manevi desteğimi esirgemiyorum, sağlıyorum. Küçük, büyük bir sürü projeye sponsorum. Devam ettiğimiz arkadaşlar da var, siteleri satın alanlar da. 20 projeden daha 2 tanesini iptal etmek zorunda kaldım. Belirttiğim gibi 5 ay boyunca bekledim onlarda, 3 tane içerik girdi arkadaş topu topu. Bu da sponsor olacağım başka insanların hakkını gasp etmektir.