Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın da birşey soracağım.Alan adı + hosting verip beğenmezsem projeye olan desteğimi proje ile birlikte çekeceğim demişsiniz.Sizce insanlar yıllık 50-100 TL ücret için projesini sizde bırakır mı?
Eğer yanlış anladıysam kusura bakmayın ama bu şartlarda kimse sizden destek talep etmez.
Evet yanlış anlamışsınız. Maşallah herkes de anlamadan, yanıt beklemeden beğenmiş yorumunuzu, neyse açıklama getireyim.

Alıntı
İlk 3 ay (90 gün) boyunca sizlerden hiçbir talebim olmayacak. 90 gün sonunda ilk değerlendirmelere bakacağım. Sitelerin nereden nereye geldiğini, ilgilenip ilgilenilmediğini ve mevcut potansiyellerinin ne kadar gerisinde / ilerisinde olduğunu takip edeceğim. Buna göre çeşitli öneriler, takviyelerim olacak. Eğer bu şekilde projeyi ilerletmek isterseniz her zaman yanınızda olacağım. Ancak ilerletmek istemez, umursamaz bir tavır sergilerseniz de desteğimi, proje ile birlikte çekeceğim.
Burada kırmızı ile belirttiğim ve büyük font ile altını çizdiğim alanı tekrar okuyun lütfen.

Diyelim siz bana geldiniz, bir sağlık sitesi açacağım dediniz. Alan adını aldım, hosting hesabını açtım, siteyi kullanımınıza verdim. 3 ay sonunda 10 tane bile post atmadınız. Gelip size dedim ki, Corydoras yapabileceğim bir şey var mı? Neden proje ile ilgilenmiyorsun, destek gerekiyorsa, şöyle yapalım diye önerilerde bulunacağım. Bunları yapıyorum, hali hazırda 20'ye yakın proje sponsorluğum var. Projesine zaten gerekli ilgiyi gösteren ya da göstermek isteyenlerin yanındayım, her türlü desteğe açığım. Ama hiçbir şekilde sadece sponsorluk alan, kılını bile kıpırdatmayan kişilere karşı aldığım bir önlem bu.

Siz olaya tek taraflı bakıyorsunuz, ben kendi haklarımı da sponsor olacağım kişinin haklarını da korumak zorundayım.

Umarım daha açıklayıcı olmuştur. Kaldı ki yazımda zaten belirttim, bunu o şekilde yorumluyor olmanız tuhaf.