Engue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha fazla detay verseydiniz yardımcı olabilirdik belki
Sağolun..Konu kirliliği olmasın diye farklı konuda açmadım, malum yeni üyeyiz göze batıyoruz

Film şöyle hocam..

Genç bir çocuk neden bilmiyorum ayrı bir eve çıkıyor yaşı 17..

Bina sakin bir bina sanırım ülke ingiltere tam genede bilmiyorum..Hatta hiç unutmam oturduğu binayı tutar tumaz gidiyor pencereyi açıyor, hoş bir gün batımı var..

Neyse apartman baya ilginç en alt katta lobi gibi bir yer var anahtarını filan ordan teslim alıyor hatta otel gibi mşh

Neyse bu genç arkadaşımız yaşını herkesden saklıyor, kendini reşit diye tanıtıyor..Apartmanda 2-3 tane kız var bir tanede erkek genelde ön planda bu kişiler gösteriliyor..

Bu genç arkadaş kanı kaynıyor tabi bir tane sarışın kızla sıkı fıkı olup akşamına eve atıyor..Tam birlikte olucakları zaman birşey oluyor kız bunun reşit olmadığını anlayıp hemen üstünü giyip topukluyor...

Neyse oğlan daha sonra bu kızla arada karşılaşsada sadece arkadaş gibi konuşuyorlar..

Bu kızdan ümidi kesilen arkadaşımız apartmandaki diğer kızdan teselli buluyor ama bu kızın yaşı nerden baksanız 22-23 belkide üstü küt saçlı ve beyaz tenli..

Arada bunla baya dost gibi konuşuyorlar ve arkadaşımız buna sırılsıklam aşık oluyor..Kızda anlar gibi oluyor ama arada yaş farkı var birşey diyemiyor, kızında biraz oğlandan yana gönlü kayıyor çünkü arkadaşımız hem utangaç hem yakışıklı

Neyse kız bir gün apartmandan taşınıcak ama hatırlıyamadığım bir nedenden dolayı kolunu kırıyor, ve bizim delikanlı tabikide yardıma koşuyor...Bu arada tabikide içi buruk..Kızda nereye gidiyor diye sorarsanız erkek arkadaşının yanına meğersem varmış film boyunca bize bahsetmiyorlar

Neyse bu arkadaş herşeyi toplatıyor arabaya kızıda alıyor gidiyor..Yolda giderken bakışlardan filan iyice yakınlaşıyorlar, neyse yol 2 günlük bir gece aynı pansiyonda kalıyorlar..Kızla oğlan filan konuşuyorlar sonra uyurken kız kalkıp oğlanın yanağından kocaman bir öpücük alıyor, bizimkini sabaha kadar uyku tutmuyor tabi

Neyse artık ayrılık vakti yaklaşıyor..Kızı gidip bırakıyor tam o andada erkek arkadaşı biraz atarlı kızla tartışıyor bizimkide müdahale ediyor, ama oğlan yarma gibi bizimkini tam ufalıcak kız araya giriyor..Oğlan sinirli sinirli giderken kız arkasından yetişip ondan bir hatıra olarak arabasını ona hediye ediyor..

Ama bizim aşığın araba umrunda değil, aldıktan sonra bir yere parkediyor baya ıssız öyle mal mal bakıyor..Hırsızlarda aracı kesiyor uzaktan bizimkine bakıyor tam moron tabikide aracı parça parça söküyorlar gözünün önünde ama bizimkinden çıt yok düşünün nasıl aşık olduğunu..

Bizimki araba elden gidince mecnun gibi yollara düşüyor, kız daha sonra erkek arkadaşıyla büyük bir kavga edip ayrılıp çocuğun peşine düşüyor..Yolda yakalıyor bunu ve arabasına alıyor..O kızın gülüşünü asla unutmam bizimkide tabikide bitkin halde hemen yanına oturuyorlar sanırım öpüşüyorlardı orasını hatırlamıyorum gene o güzel gün batımında birlikte uzun bir yola doğru gidiyorlar..

Gerçekten çok güzel bir filmdi..Başroldeki çocuk haryy potter rolünü oynuyan kişiye çok benziyordu...

Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın