Herkese merhaba,

Uzun yıllardır bu sektörün içerisindeyim. Projelerde maddi, manevi desteklerin ne kadar gerekli ve ihtiyaç olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim. Lafı çok fazla uzatmadan, sizlere sağlayabileceğim destekleri ve şartları anlatmak istiyorum.

Öncelikle bu tabii ki win-win prensibine dayalı bir kazanç anlaşması. Ancak burada temel esas sponsorluk olduğundan, projelerden kazanç elde edene kadar bir talep içerisinde olmayacağım.

Bir projem var ama maddi gücüm yok diyorsanız;

Sağlayacağım bu sponsorluk, 3 farklı şekilde gerçekleştirilecek.

1 - Alan Adı sponsorluğu

Eğer sadece alan adına ihtiyacınız varsa, hosting konusunda ihtiyacınız yoksa sizlere istediğiniz bir alan adını kayıt edeceğim.

2 - Alan Adı + hosting sponsorluğu

Eğer alan adına ve hostinge ihtiyacınız varsa, yine istediğiniz bir alan adını + temel özelliklerde (proje bazlı hosting özellikleri değişebilir) bir hosting paketi sağlayacağım.

3 - Alan Adı + Hosting + İş Gücü sponsorluğu. Projenize göre alan adı ve hosting dışında eğer projenizi değerlendirdikten sonra, çok yüksek potansiyeli olduğunu düşünürsem tasarımcı, yazılım ve editör ihtiyacını da karşılayabilirim.

Şimdi gelelim şartlara,

İlk 3 ay (90 gün) boyunca sizlerden hiçbir talebim olmayacak. 90 gün sonunda ilk değerlendirmelere bakacağım. Sitelerin nereden nereye geldiğini, ilgilenip ilgilenilmediğini ve mevcut potansiyellerinin ne kadar gerisinde / ilerisinde olduğunu takip edeceğim. Buna göre çeşitli öneriler, takviyelerim olacak. Eğer bu şekilde projeyi ilerletmek isterseniz her zaman yanınızda olacağım. Ancak ilerletmek istemez, umursamaz bir tavır sergilerseniz de desteğimi, proje ile birlikte çekeceğim.

Daha sonra 2 ay ek süre vereceğim. Yani 5. ay sonuna kadar siteleri, projeleri herhangi bir ücret ödemeden ilerletebileceksiniz. 5. ay sonunda, reklam gelirlerini sizlerden isteyeceğim. Ona göre de belirli yüzdeler olmak üzere kârdan pay vermenizi şart koşacağım. 5. aydan, 12. aya kadar bu şekilde devam edecek, 12. ay sonunda isterseniz proje bedelini belirleyip, projeyi benden satın alacaksınız, isterseniz de aynı şekilde anlaşma üzerinde devam edeceksiniz.

Proje başlangıcında, ilk 3 ay kesinlikle sitelere reklam/link satışı/tanıtım yazısı vs alamazsınız. Bu maddeyi koymamdaki amaç ortada, sitelerin alexa gruplarına girip, tanıtım yazısı olarak çöp site haline çevirilmesini önlemek adına koyuyorum bu maddeyi. Çünkü iki taraf da emek harcıyor, fedakarlıklarda bulunuyor. İki tarafın da çıkarını korumak önemlidir.

Aklınıza takılan herhangi bir soru varsa, çekinmeden konu altından veya özel mesaj ile iletebilirsiniz.

Başvurularınızı da lütfen özel mesaj ile iletiniz.