Öncelikle kimseyi yargılamak ya da konuyu baltalamak değil amacım, sadece kendi gözlemlerimden bilgi vermek istiyorum birazcık.
Ben birkaç ay önce günlük 10 dolar gelirli kanal aldım ancak 6-7 gün sonra gelirler 1-2 dolara düştü. Saolsun aldığım arkadaş ilgili birisi sürekli çalışma yapıp zaman zaman yine 3-4 dolara yaklaştırıyor ama aldığım zamanki gibi değil kanalın performansı.
bu arkadaşın da eğer satış yapmak istiyorsa geçtiğimiz ayların istatistiklerini gelirlerini gözler önüne sürmesi gerekmektedir. Anlık haftalık yükselmeler aldatıcı olabilir.
Bundan sonra kanal alırsam en az 3 ay boyunca düzenli olarak gün gün ortalama aynı gelirleri alıp almadığına bakarım, herkese de tavsiye ederim
Umarım ihtiyacın olan parayı bir şekilde çıkartırsın kardeşim, lütfen şahsi algılamayın söylediklerim tüm kanal satışları için geçerlidir
yok yok tam aksinbe bilgilendirici bir post attınız ancak söyle bir durum var. kanalda önceden video yoktu
zaten dizi ve istatiksel olarka artıyor gelir.
atılan dizinin yeni bölimleri mevcut alıcı arkadaş isterse onlarıda part part atar izlenim ve geliri katlayabilir . ben telif ihbarlarından cekindirim için sadece eski bölümleri attım
butür kanallar 5-6 ay sabit getirisini saglar.
zaten o zaman kapsamı içinde abone ve izlenimin artışıyla dogru orantılı olarak eklenecek videolarda dogru orantıda artar