turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende miniSP siparişi verdim. O kadar bekledikten sonra inşallah böyle bir problem ile karşılaşmam. Eğer böyle bir sorun olursa ovh' a telefon açar fransızca ingilzce küfür ederim. çok ciddiyim. Çok can sıkıcı bir durum. moralim bozuldu akşam akşam...
ne yazıkki durum böyle efendim, rescue pro modunda donanım testi yapmanız birşeyi değiştirmiyor çünkü ovh rescue'ye bakmıyor bile kendileri başka bir teste sokuyorlar oda 2 saat sürüyor bios güncellemeyi öneriyorlar ekstra 2 saat daha bekletiyorlar.

yani ya saldırı alan bir sunucu veriyorlar yada bu şekilde sorunlu makina veriyorlar umarım sanallaştırma için kullanmayacaksınızdır.

bizde işlemci değiştirdiler düzelmedi, anakart değiştirmelerini talep ettik yanaşmadılar ek ücret verelim dedik yine değiştirmediler. işlemcide bir problem yok diye tahmin ediyoruz verdikleri anakart problemli diye düşünüyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:22:54 -->-> Daha önceki mesaj 20:21:37 --

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyiliğiniz için yapıyorlar üstad.

Gün gelir önemli bir müşteriniz büyük bir saldırı alır, 3-4 dakika sonra sadece aylık verdiğiniz 1 euro ile firewall hizmetinden otomatik olarak faydalandığında dua edersiniz
ovh firewall hizmetini tam rayına oturtana kadar biz avrupa birliğine gireriz diye düşünüyorum