Neden Kızıyorsunuz Kimse Zorla Birşey Satmıyor Böyle Olduğunu Bilerek Sipariş Veriyor Herkes (Ben Dahil) Sonuçta Bu Fiyattan Sunucu Veren Başka Biryer De Yok
adamlar sana söver gibi yaklaşsın sende ucuza verdiniz haklısınız de sus otur o zaman.
hadi sadece bana vermeseler neyse...
ayrıca ben mi ucuza verin dedim, yoksa halen 1 günde, 3 günde, 5 günde teslim yazılarını benmi zorla yazdırıyorum. teslim etmeyeceklerini bile bile hala aynı ibareler geçiyor. soruncada vay efendim sözleşme. böyle ticaret ahlakımı olur.
ben onların derdini devasını bilmem. sıkıntı olmuş olabilir adam gibi dersin ki biz bu kadar geleceğini beklemiyorduk ıvır oldu zıvır oldu şu tarihte şu şekilde vereceğiz. bu durumdan ötürüde özür dileriz. eyvallah yapacak bişey yok. adamlar tırtlamış ne yapalım.
ama sen gel yok hızı düşür vereyim de, onu kabul edince lokasyon değiştir vereyim de ama hiç bir halt yeme.
geçmiş ayın 9 unda sipariş verdim, söylediklerinide kabul ediyoruz hala gelen giden birşey yok. az düşünerek durun hangi tarafta duracaksanız.
ovh geçmişte yaşananların özrü olarak bu kampanyayı yaptıda dendi burada onuda hatırlatırım. daha öncede bu şekilde olmasada farklı şekillerde halt yedi. belki özür için belki başka birşey için orası farketmez konu başka yere kaymasın ama bu yaptığı için umarım adam gibi bir özür adımı atarlar.