Soylenenlerin hangisi yalan. Banlandiginizmi ? Sizi davet eden kisi mi ? Magduriyet giderip banli nicki actirmanizi soylemekmi iftira. Ben kesinlikle konuyu hakarete tasimadim Si k ayet konusundan korkupta dogrulari soylemeyecegimi dusunuyorsan yaniliyorsun ip loglari herseyi soyler bana bile gerek yok...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:00:22 -->-> Daha önceki mesaj 19:29:25 --

Öncelikle bu konuda satış yapan kim ? Tabiki Egeli35

Egeli ile neden bu şekilde bir savunmaya girdim işte sebepleri.

Satışa sunduğu domainleri geçmişte ibrahimEgeli nicki ile kullanmış ve şuan bu nick banlı. Neden banlı diye soruyorsanız Bu mesaja bakarsanız bir üyeyi mağdur ettiğinden ve mağduriyet giderilene dek tedbir amaçlı ban yemiş arkadaş. Peki konu ne işte konu bu.

Hal böyle olunca bu arkadaşın en son yaptığı ticaret ile ilgili şüpheler daha da artıyor. Banlı üyeliğe en son 04-08-2013 14:26:54 tarihinde giriş yapmış peki yeni aldığı multi üyeliğin tarihi ne 19-08-2013. Ha bunca şeye rağmen diyorsanızki bu ben değilim geçmişte bu domainleri yine satmaya çalışmış banlı nick ile: Konu Linki

Üstelik yazım üslubu da aynı.

Peki ortak nokta ne davet eden kişi. Sorun davet edilen ile ilgili ilk aldığı üyelik banlı demekki mağduriyeti gidermemiş hala ki mesajlar aynen duruyor. Üstelik yeni üyelik de whois de kullandığı mail adresi ile benzerlik gösteriyor. Ortak noktalarının davet eden kişi olması da bu ibrahimEgeli ve Egeli35 adlı kişinin aynı olduğunu %100 doğruluyor.

Bu şekilde güvensizlik oluşturmuş bu arkadaş mağdur ettiği kişi var geçmişi kirli bir nick var ortada üstüne yeni multi üyelikteki ticaret şaibesi eklenince durum ortaya çıktı.

Kimse incinmesin diyoruz ama bizde salak değiliz göz var nizam var kayıtlar var ortada...