Çifçiden durumları bu kadar kötü olmasına rağmen halen oy alabilmesi primlere bağlı. Ona buna şuna prim veriyor destekleme ödemeleri gerçekleştiyorlar. Mantıkta bu şunun gb biz ürününün beş para etmediğinin farkındayız, al primlerini de gözün boyansın. Ha bu da yetmez ise kömür falan da dağıtırız yetmezse bi de yol yaparız sen sıkma canını. şükür ki durumum iyi kazanıyorum ama önceden bu miktarlarda para kazansam iki üç ay çalışmasam bile rahat rahat geçinirdim. Şimdi benzin olmuş şu para gidip bi yerde otursak şu para vergiler gani gani gel de yetsin diğer aya. Şu ülkede kaç yıl zam yapılmayan ama herkesin rızkını fazlasıyla çıkardığı dönemler var ama gel gör ki ülkenin şu haline eyw çekiyor milletimiz. Sanırsam küresel ısınmadan başlarına çok güneş geçti başka açıklaması yok çünkü.
LT26i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok doğru tespit hocam, ürün gerçek fiyatına almıyorlar daha sonra sanki bedavadan para verir gibi teşvik veriyorlar. Ben muhalefet için demiyorum bunu ayrıca bunu yapan adamlarında kabahati yok bulmuşlar biz gibi kerizleri sömürüyorlar tek suçlu var oda biziz.
Arkadaşın birisi yazmış Konya'dan %70 oy çıktı diye, doğru bu seçimde belki %75 olur bu oran ama zannetmeyin ki adamlar dört dörtlük, hepsi borç batağında %50si korkularından batacağız die oy atıyorlar geri kalanında işine geliyor, zengin partisi olan ak parti her zaman zenginleri desteklemiştir.
Birde alt tabaka var hiç çalışmayan para kazanmayan onlara da zaten sağlık, gıda, kömür bakıyor adamların keyfi yerinde olan köylüye ve orta tabakaya oluyor. Ezilen her zaman dürüst çalışan ekmeğini taştan çıkaran insanlara oluyor.