abirisebil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam algoritmik cezalar türlü türlü. -30'dan -fizana kadar olanları da var, başka türlüleri de.

Bir seo uzmanı tarafından şahane paketler sayesinde, -100 cezası almış olan bir siteyi, 9 ayda eski haline yakın bir seviyeye getirmek için ekstra çaba harcadık. Aynı çabayı yeni bir domain için harcamış olsaydık, site sahibi daha karlı çıkardı. Ancak kurumsal site, olduğu için uğraşmam istendi. Benim kendime ait site olsa uğraşmazdım. Sırasıyla :

- On-Page faktörlere yüklendik. Sayfa içerik kaliteleri geliştirildi.
- Semantik ve Örtülü semantik içerikler eklendi. Özel bir sorgu yazılımı ile, site içi gezinme düzenlendi.
- Sayfa içerik kalitelerini yükseltmek için, sürekli sayfalarda revizyonlar yapıldı.
- Kaliteli sitelere, özel yazılmış, içerik kaliteleri çok yüksek içerikler eklendi ve sitenin ilgili sayfalarına link verildi.

Bu kadar çabaya rağmen, ilk sayfada 7'den yukarı çıkmıyor. Aynı eforu yeni bir siteye verseydik, eminim ilk 7'den yukarıda olurdu. Belki birinci sırada.

Google'ın domainlerle ilgili, algoritmik spamlar sanki bir tür mimleme gibi. Yara iyileşse de iz bırakıyor. Eğer domain sizin için önemli değilse, tavsiyem yeni bir domain ile başlamanız.
Sizin fikrinizi önemsedim tamamiyle ve yeni benzer hatta birebir bir domain edinip, içerik girmeye başladım.

Fakat eski siteninde çöpe gitmesine için acıyor. Şimdi bu filtredeki siteden yeni siteye link versem avantaj sağlar mı, yada nasıl kullanabilirim eski siteyi dersiniz. Bana fayda sağlama şansı yok mu.