The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsmim enver asutay kardeşim.Şimdi her fimra geliyor konuya direk copy paste yaptığı konusunun linkini ekliyor bırakıyor.Ya adam gibi teklif yapmıyor yada yapıncada yalanla dolanla yapıyor.

Buraya gelip %99 uptime diyor yada haftalık yedek diyor ancak hiç biri gerçek değil bunu hizmeti alınca görüyoruz.

Durum bu oluncada açık açık belirttim kesinti yaşayan ( illaki hepsi yaşar kesintiden kastım sürekli kapanmalar vs) firma istemiyorum dedim.Suspend olur cpu aşımı olur fatura geçiktiririz unuturuz.İnsanız nede olsa.Ancak direk suspend yapan firma ilede çalışmak istemem aylık 15-25 lirayı verecek güçteyiz şükür.Bir alo desin mail atsın olmadı pm göndersin haberdar etsin.

Çokmu şey istiyorum ?

Enver bey biz dahil bir cok firma whmcs otomasyon ile çalışıyordur
bu sistem de herşey otomatik işler
biz 5000 yakın hizmet sunuyoruz
bunların ödemelerini her dakika takip etmek zordur benim gibi bir cok firma bunu kullanır
her sey otomatiktir
cpu olarak ta bir cok firmada zaten kontrol yok su kadar izin bu kadar izin hikayedir buna emin olun
bir çok kişi de bu alt yapı yok
biz bir firma devir aldık bu firma da 1100 yakın web sitesi sunucuya doldurulmustu bun da size %50 cpu verse yine de sistem çökecektir

size tek tavsiyem ben hazreti google diyorum burada çalışacağınız firmaları arastırmaktır
r10net te artık herkes teklif sunabiliyor reseller den hizmet veren vds den hizmet sunan fatura kesmeyen vs

limitsiz alan diyorsunuz
bunun sartlarını iyi okuyun
mesala hosgator limitsiz alan veriyor ama 40 bin dosya limit koyuyor up dow yaptırmıyor
bunları dikkate alın bir web sitesi (limitsiz alan için konusuyorum) 10 gb dosya barındırıyor sa zaten bu firma direk sitenizi kapatır vede kendinize özel vds almanızı tavsiye eder
Paylaşımlı hosting te 10 yedek almak demek geride ki tüm sitelerin çalışmaması demektedir
bu yüzden kullanmayı hedeflediğiniz alana göre teklifler arayınız
Konu çok dağılmasın

Saygılarımla