Geçen sene FEM'e gittim açıkçası çokta memnum degilim kötü değil ama pek fazla ilgilenmediler. Mezun grubuna gidicem bu sene ve çok kararsızım memnun olmama rağmen yine femi düşündün onun yanı sıra finali düşündüm. Finalle konuştum ama çok kararsız kaldım. Önerebileceğiniz dersaneleri nelerdir ? Arkadaşlar rica ediyorum kafanızdan sallamayın şu iyidir gibisinden. Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Selam,
Size tavsiyem final, fem gibi TR geneli bir dershaneye gitmek yerine sadece sizin ilinizde olan yerel bir dershaneye gitmeniz.
Final gibi dershanelerde kötü öğrenci ile ilgilenmezler, yanlış anlamayın sakın. Adamlar iyi sınıf ile ilgilenirler, diğerleri pek umurlarında olmaz.
Dershaneleri kalabalık olur, öğrenciler soru çözümlerinden bile yeteri kadar faydalanamazlar.
Yerel bir dershaneye giderseniz hem öğrenci sayısı az olacağı için kütüphane, soru çözümleri, birebir ders gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz. Hem de yine öğrenci az olduğu için öğretmenleriniz ile daha çok zaman geçirirsiniz, imkan durumunda anlamadığınız her konuyu birebir anlatırlar.
Tam anlamı ile bir eğitim almak istiyorsanız tavsiyem genel dershaneler yerine yerel dershaneler olacaktır, tabi ki yine de size kalmış bir karar.
Hangisine karar verirseniz verin umarım sınav döneminiz iyi geçer, sağlıklı bir şekilde hazırlanırsınız. İstediğiniz sonucu elde edebilirsiniz,
İyi çalışlamar.