1. Başlık yani title en önemli ve özgün olması gereken yer. Kendine film isminden sonra aranması muhtemel bir kelime seç mesela "Online". Daha sonra bu kelime üstünden devam et.
Başlıkta sabit kalıplardan çık. Herkesin tekrarladığı şeyleri tekrarlama. Yalın ve gerçekçi ol. X filmini HD izle yazma oraya. Çünkü her filmi HD yayınlayamayacaksın. Site sloganını da site ismine paralel al. Mesela 720p Film izle. Tabi ki domainin keywords olması da çok önemli. Başlık çok uzun olmicak. En fazla 80 karakter.
2. Açıklama kısmını nasıl yapacağını daha önceki mesajda anlattım.
3. Etiket sayısını o kadar abartırsan hiçbir sonuç alamazsın. 4 bile fazla. 1,2 tane yeter. Maksat keywords metası boş kalmasın. Çok bir etkisi yok ama hiç yazmayınca da kötü oluyor. Onun için 1,2 tane karala.
Bu yazıda tamamen vurgulanmak istenileni anladım, sanırım en iyi yöntem bu olacak.
Çok teşekkür ediyorum. Fakat açıklama kısmında söylediğimi anlamadınız sanırım.
Mesela açıklama o kadar fazla ki, description kısmında tüm yazıyı alıyor. Acaba diyorum, All in seo'da buna bir çözüm var mı? Veya farklı alternatif mevcut mu? Açıklama kısmı 160 karakteri geçmesin istiyorum.