Feradosman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani nerde o php , android eğitim videoları sitesi olup 3k 4k adsenseden kazanan kişiler ? O kişiler anca kendi markalarını yaratmışlardır öylesine arada video yayınlıyorlardır o da adsenseden değil sponsorlardan kazanıyorlardır parayı. Adsenseden aylık 3-4k programlama dili eğitim videoları sitesi ile hele hele işin püf noktalarını eğitime katmadan nerdeyse imkansız hatta nerdeyse değil bana göre imkansızdır çünkü o kadar kitleyi videoları ile toplayabilecek adamı bu piyasada havada kaparlar.
doğrudur, deneyelim görelim. ücretli eğitim setleri yerine Eylül ayında paylaşacağım setlerle bakalım ne kadar hit alacağım. eğer dediğiniz gibi olursa zaten kapatırım blogu ne gerek var ki okunmayacaksa :/ yanlış mı düşünüyorum.
benim konuyu açmaktaki amacım; özgünlüğe gerçekten google değer veriyor mu. SEO uzmanı arkadaşlardan öğrenmek, duymak istedim. çünkü forumlarda hep tartışmalar var, biri diyor alakası yok çöp siteler tavan yapıyor, biri diyor özgünlük şart. kafa karışıklığı oluyor ister istemez. bir bilene sormak lazım dedim açtım konuyu.

ve gerçekten merak ediyorum, özgünlük ne kazandıracak