öncelikle yanlış bir kategori seçmişsiniz bunu belirtmekte fayda var. Gelir seviyesi en düşün kitleye hitap edeceksiniz, yani benim sizin gibi adamlar, ve bu güne kadar kaç kez adsense reklamlarına tıkladığınızı düşünün. Ben 5 yıllık bir zamanda sadece 2 kez tıkladım onlarda deneme amaçlı kendiminkilerdi :P
Onu geçtim reklamlarınızı bile göreceklerini düşünmüyorum hitap edeceğiniz kitlenin şayet en az %50 sinin adblock tarzı programlar kullandığını garanti edebilirim
Bu konuda blogları olan kişiler varsa tabiki daha doğru bilgiler vereceklerdir, bunlar sadece benim düşüncem.
işte bir nevi söylemek istediğim buydu. sağolasın valla hoca. eyvAllah, yırtınayım php öğreteyim, c# öğreteyim, android yazılım öğreteyim sırf adsense'den para gelsin diye özgün de olalım

ama tıklanacak mı. kendimden biliyorum ya, sadece r10'da son 1.5 yıldır takılmaya başladıktan sonra biraz okuduğum bir makale varsa adamın reklamına tıklıyorum o da hayrına yani. yoksa ben de tıklanılacağını düşünmüyorum bunun üstüne bir önerisi olan var mı acaba

hit çekeceğini dahi sanmıyorum ben. inanın.