Captcha hatası veriyor 3 servisten başka birine gönderim yapmıyor

Başka servis nasıl ekleyebilirim yardım edebilirmisiniz ?
Fonksiyonlar gayet basit, tek bir fonksiyon var pligg adında, argümentlerini botmacro.php dosyası içerisinde yazdım. Captcha hatasını vermesinin nedeni captcha bilgilerini girmemeniz olabilir çünkü ben daha yeni denedim, isteyen olursa denemek captcha verebilirim ama denemek amaçlı, çünkü captcha fiyatları dolarla beraber baya yükselmiş bulundu, ben karşılayamam bunun sözünü de vermedim.
Ben iş yoğunluğumdan dolayı pek ilgilenemedim tabii, hafta içi boşa çıkacağım o zaman aldığım vds üzerinde kurulum yapacağım, orada kendi hostunda çalıştıramayanlar kullanabilirler, ama ben böyle diyince ya kapanırsa diyorsunuz onun için size kaynak kodlarını sundum.
Bunlar haricinde, neden bu noktaya gelindiği hakkında :
Bu bot bu hale geldi çünkü, haklar suistimal edildi, konuda yüzlerce defa yazmama rağmen ***** içerik gönderildiği için imleme siteleri ip adresimizi ve botumuzu banladılar, captcha yapılarını değiştirdiler. İmleme sitelerinin bazıları üyelik sistemlerini kapattı, bunları bırakın üyelik bilgilerini girme paneli yaptığımız halde defaulttan atış yapmaya devam ettiler. Captcha lisansı 4-5 boyunca tarafımdan karşılandı. Bundan sonra bu şekilde devam etmesi gerekiyor, çünkü r10'da baya şey suistimal ediliyor. Herkese duyurulur.