Neye göre kötü değişir hocam...Çift çekirdek ve 2,90 ghz hızında çalışmaya sahip..
Hala bir çok oyunda yeterli, ona takılmaya gerek yok..Çok canınızı sıkarsa ilerde bir tane İ3 atarsınız benim gibi keyfinize bakarsınız
Diğer soruya gelirsek Tabikide fark olucaktır..Şu an ekran kartınız düşük bir potansiyelde çalışıyor..Araba gibi düşünün 100 basabiliyorken motorda arıza var diye 40 ile gitmek zorundasınız..
Ayrıca 40 tlye aldığınız psu büyük ihtimal gerçek 400w değerini yansıtmıyordur..En azından sisteme 250 ila en fazla 300 verebiliyordur...
Benim güç kaynağının aynısını sana önereyim..Gerçekten çok sağlamdır sistemini rahatlıkla emanet edebilirsin...
XILENCE XP600 600W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ R3 http://www.vatanbilgisayar.com/xilen...spx?I_ID=39365
Ayrıca şunuda yapabilirsin...
Ekran kartını forumda satarsın uygun fiyata gidip cuzzi bir fiyata vatandan gt430 yada gt630 alırsın..Bunlar rahatlıkla senin psuda sorun çıkarmadan çalışır..
Karar senin dostum
Yardımın ve ilgin için çok teşekkürler hocam , üniversite açıldığında ilk işim vatandan almak olacak bu psuyu

Ayrıca konuya yorum atan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ,
iyi forumlar dilerim