Bir yazar olarak;
Ben uzun zamandır yazıyorum. r10 da bugüne kadar pek yazmak istemedim ama insanların burada yazılarımı çalıp kendi yazıları gibi tanıtmalarına çok şahit oldum. Buna sevinmem gerektiğini düşündüm, demek ki bir işe yaradığını düşündüler

Yazılarımın okuyan kişiye ne fayda sağlayacağını hep düşündüm. Okura yeterince faydalı olmayacağına karar vererek yayınlamadan sildiğim çok yazım oldu. Çünkü bir şeyden hep emin oldum. Yazı benim kalemimden çıkmış olsa bile anlamını okurda bulacaktı. Okuyan kişinin benimsediği şekilde onun kafasında yerini alacaktı. Bu yüzden hedef kitlemi düşünüp onların anlayacağı ve gerçekten bu kişilere fayda sağlayacağı şekilde yazmaya çalıştım. Ve bence okur her zaman yazarının samimiyetini anlıyor. Aradaki farkı yani yazmış olmak için yazan ve gerçek tecrübelerini paylaşan kişi arasındaki ayırımı yapabiliyor.
Bir okur olarak;
r10 da paylaşılan yazıları subjektif değerlendirdiğimi düşünüyorum. Çünkü buradaki paylaşım yapan kitlenin bir seviyesi var ve belirli yazı beni yeterince bilgilendirmiyor diye o yazının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Çünkü o konudan haberdar olmayan ve fayda sağlayan kişiler de olabilir. Ben kendi adıma konuştum ama bu herkes için geçerli bir konudur.
Bence ne olursa olsun paylaşım yapan kişiye saygısız yorumlar yapıp onu demotive etmeye kimsenin hakkı yok. Tartışma elbette olmalıdır, ama herşeyin bir adabı var.
Bilgi seviyesinin evet artmasını isterim. Kişilerin konularının altında linklerini paylaşmaları beni çok rahatsız etmiyor. Yeter ki paylaşım yapsınlar insanlara faydalı bilgiler aktarsınlar.