Pm olarak dönüş yap arkadaşım. Birkaç soru soracağım ona göre sana yol çizeceğim.

Edit: 1- Domain senin üzerine kayıtlı doğrumu (Domain şirketine demirbaş olarak işlendimi muhasebende)

2- Şahıs şirketimisin LTD mi

3- Ortak olduğunu söylediğin şahıs şirketine ortak mı değilse aranızda bir belge sözleşme vs yaptınızmı tam olarak içeriği birebir öğrenmek istiyorum yaptıysan.

4- Marka patent başvurusu ortak nasıl yapıyorsunuz ? Ücret konusundamı ortak yoksa belgelerde ismi geçiyormu geçiyorsa ne olarak tanıtıldı belgede kendisi.(İmzası varmı belgelerde)

5- Çek olayında biraz anlatımında karışıklık var. Alacaklarına karşılık çek yazdıysa sana para vereceğine dair yazmıştır çeki doğrumu. Vereceğine dair yazdığı bir çeki alacağa nasıl dönüştürebilir ?

E-ticaret sektöründeyim bende 6 yıldır. Bunu size yapmaya çalışan kişi firma ve şahısların isimlerini bana söylerseniz %60 direk tanırım yada bir şekilde sohbetimiz olmuştur Küçük firma değilse.

Eğer olaki sizi gerçekten zorda bırakacağına dair bilgi verirseniz. Bende o firmayı nasıl yalvarttıracağınıza dair bilgiler size veririm. Karşı firma hakkında ne tarz bilgilere sahip oldunuza bağlı.

E-ticaret domaini alacaktım karşıma çıktı yardımcı olayım