BurakTur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam sana da.Peki herhangi bir polikliniğe gitsem kan sayımı yaptırsam belli olur mu neyin ne olduğu ?

Birde yorgunluk falan yok.Zaten bütün gün evde oturuyorum pc başında.Ateşde yok çok şükür.Yani şu morluk mudur nedir onun dışında pek birşey yok.Kansızlık olabilir mi diye de düşünüyorum kendi kendime.Belki o yüzden olmuştur
Hocam bi' üniversite hastanesine gidin acilen. En ufak birşey bile olsa erken teşhis hayat kurtarır.

Hani size şöyle söyleyim ben tedaviye başlamadan önce 96 kiloydum 79 kiloya düştüm şimdi tekrar 95-97 arası gidip geliyorum boy uzaması felanda oldu başladığımda 1.81'di şimdi 1.87 boyum var ancak 79 kiloya atıyorum 96 kilodan 8 günde felan düştüğüm oldu rota virüsü geçiripte.

Hani pc başında oturup sağlıklı olupta kolay kolay kimsenin vücudunda yırtık oluşmaz.

Mesela ben 4-5 kere kan verdim ilk kanda çıkmadı fakat belirtiler artınca kan değerlerinin oynadığı görüldü 4-5 gün içinde karaciğerim 8 cm. büyüdü ve 8cm karaciğer büyümesini bi' hesap edin karnınızın üzerinde, ne kadar devasa bir oran 8 cm düşününce öyle değil mi?

Siz eğer tek başınıza hareket eden bir bireyseniz bir üniversite hastanesine gidin eğer değilseniz ailenizle gidin. Hematolojiye gideceksiniz kan hastalıkları yani.

Saygılar sevgiler