occili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazdın? Bana kanıt sun diyorum sana.Yok o biliyor yok bu biliyor diyorsun . Nereden biliyor hani? Ortada olan ne? Neye dayanarak iftira atıyorsun ? Yoksa bende bilirim beşiktaşa iftira atmasını .Oran buranla yer değiştirmiş diyen sensin ergen diyen sensin , adam gibi tartışmasını bilmiyorsun demekki terbiye alamamışsın belli.Koca karılar gibi bıdı bıdı o biliyor bu biliyor diyorsun e güzel kardeşim hani nerde kaynak? Burada yazınca kanıtmı oluyor?
Hala koca karı diyor velet misin ergen misin nesin. Kendi oyuncularınız ve hakemler İTİRAF etti diyorum kanıt diyor. Ne istiyorsun ben mercimiyim mahkememiyim. Senin gibi ufaklıklar yüzündeni işimizden gücümüzden oluyoruz. Sana 20 kere dedik ki soruşturma devam ediyor tamamlanamadığı için tedbiren bizi almadılar hala burda laf ebeliği yapıyorsun. Ergenliğinde sınırı var babandan terbiye al biraz.

Tartışmayı bilmiyor diyene bak bir soru soruyor 5 kere cevap yazıyoruz hala aynı soruyu soruyor, o da yetmez gibi hakaret ediyor. R10'a ne amaçla geldiğin belli.