2 gram objektif ol ocçilli kardeş, en renkli basın bile Beşiktaş'ın meze olarak tedbir ayağına gittiğini biliyor sen burda laf salatası yapıyorsun. Kendi takımına bak demişsin ben zaten kendi takımıma bakıyorum sen geldin buraya laf attın ben de cevap yazdım. Yani burda asıl senin kendi takımına bakman gerekiyor geçmişine şaibelerine. Sevinçten biyerin biyerine varmış konuşmalara bak konuşmalara
Ben zaten objektifim.Cas ve UEFA gerekli kararı vermiş.Zamanında TFF üstünü örttü bu olayların ve ülkemiz futbolu ne hale geldi.UEFA olmasa bu olayları yer yüzüne ebediyen çıkmayacaktı.Gelipte uefaya laf atamazsınız.Eğer atarsanız bende gelir altına yorumumu yazarım.Ayrıca ben takımımdan gayet memnunum 2011 sezonunu ŞEREFİYLE ALNININ AKIYLA 8. TAMAMLADI NE ŞİKEYE KARIŞTI NE BAŞKA BİR OLAYA.Eğer varsa bir bildiğin kanıtlar doğrultusunda paylaşırsan sevinirim.Son olarak o cümleni sana geri iade ediyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:17:38 -->-> Daha önceki mesaj 14:15:09 --
burda tırı vırı yapan yukardaki gs li arkadaş, CAS gereken cevabı verdi zaten tedbiren 1 yıl gelmeyin dedi, soruşturma devam ediyor. İtiraz mı ettik ? Hayır. Usülsüz bir transfer girişimi olduğu ortada ve tüm bu şahsiyetleri kulüpten uzaklaştırdık. Hala occiilli arkadaş burda saçmalıyor kendi takımına bak felan. Ben zaten kendi takımımdayım kendisi kendi takımına baksın ortalığı alevlendirmesin vol99999999999
edit: bide rep atmış etki etmemiş ama hayırlısı
Eee maden karar doğru itiraz etmedin ne anlamda kendi pisliğinde boğulacaksın uefa diyorsun?