By_vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle şike değil, usülsüz transfer girişiminden tedbiren 1 yıl Avrupa'ya gidemiyoruz ( Durumu anlayamıyorsan fazla zorlamana gerek yok ) Sonralıkla senin taraftarı olduğun takımın teşvik primlerini, rakip takım oyuncularını ayartmalarını, kendi oyuncularınızını zamanında yaptığı itirafları 13 yaşındaki çocuk biliyor. ( sen bilmiyorsan 13 yaşından küçük olabilirsin sorun yok her kardeşimize anlatırız ) Onun dışında "R" harfi ise size tanıdıktır baya daha fazla konuşmayacağım kimsenin canını sıkmaya gerek yok, sevinmeye devam edin bakalım MHK'cılar. Burda istediğin kadar insanları sinirlendirip hakaret ettirmeye çalış ben bu oyunlara gelmem, kurallara uygun şekilde de cevabımı yazarım. Bir sonraki insanları galeyane getirmeye çalıştığın postta görüşmek üzere, iyi günler.
Demek şike değil, peki soruşturma neden şike soruşturması ? Galatasaray ' a laf atmışsın önce kendi takımına bak aldığı cezaya bak eski başkanlarına bak nasıl bir pisliğin içine düştüğüne bak sonra öyle gel iftira at.Ayrıca 13 yaşındakiler ne biliyorsa bende bilmek isterim.Garip 13 yaşındakiler bile biliyor uefanın bu olaylardan haberi yok, boş yazma bana kanıtla gel.Benim kimseyi galeyana getirdiğim yok ve de senin gibi iftira attığımda yok karar ne ise onu yazıyorum.Hala utanmadan yazıyorsunuz. Yıldırım Demirören olayın üstünü kapatmak için TFF başkanı oldu ve başardıda ama UEFA bu düzene çomak soktu . Sonuç olarak beşiktaş men edildi Galatasaray değil