LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha Şia olunca öldürülebilir yani bi' mahsuru yok?
Dikkat ediyorsan ben video içeriğine girmedim.ayrıca orda burda insan hakları diye anırıp. Esad denizden havadan uçakla bombalama yapınca ama onlarda hak ediyor gibi bir yaklaşımdada bulunanlardanda değilim!

evet doğrudur muhalifler eline silahı almıştır diyelim hatayda arap kökenli aleviler ayaklandı hatta eline silahta aldılar.şimdi bunun çaresi denizden gemilerle ve uçaklarla tüm şehri bombalamak mıdır? yani böyle bir durum olsa başbakanda bombalayın tüm kenti dese . o zaman siz başbakana adi aşağılık herif deseniz ve birileride süreki başbakanı alkışlasa
canımız kanımız sana feda olsun dese ..bu doğru olur mu???

ben empati yapıyorum...Esad ve yandaşları ne yazıkki suça ortaktır.eline silah alan muhaliflerde suçludur

olan gariban sivil halka olmaktadır

o video daki elinde silah olmayan ekmeğinin derdindeki insanları katli kesinlikle insanım diyen için kabul edilecek şeyde değil

benim demek istediğim o video yu sırf kendi ideolojisi uğruna harcayan insanlaradır...

bakın vakti zamanında bu esada bu kadar destek verilmeze pohponlanmasa
rusya çin sırtını okşamasa.bizim mezhepçiler arkasında durmasa.esad haklıdır demese...bu kadar insan ölmeyecekti.
lübnan benzeri bir yapı olurdu
lübnan dünyanın en etniksel ve ırksal anlamda karmakarışık ülkesi olmasına rağmen adamlar demokratik bir düzene oturmuşlar nasıl yapmışlar
başbakan sünni.cumhurbaşkanı şia.dan. bunun gibi bir sistem yapmışlar

yapan yapıyor yani

al şimdi ne olacak
Amerika vuracak ve vurduktan sonra kesinlikle o esad yıkılacak demektir.er yada geç esad ve destekçileri yıkılacaktır.çünkü olmaz amerika altta kalmaz...o zaman ne olacak???
denizden ve havadan bu sefer muhalifler asıp kesecek
olaylar ilk başladığında esad yönetimi .muhalif bir şarkıcıyı şiir yazdı diye ses tellerini çıkararak boğazından kesip öldürdü bu şarkıcı senin abin olduğunu düşün. o zaman sen sağlıklı düşünebilir misin?
muhaliflerin arasında 1500 kişilik nusra el kaide var
ama esad ın şebiha diyede bir örgütü var iki grupta tam bir terörist.

herşey etki tepkidir!
gerçek Demokrasi herkese lazım insanların yerine kendimizi koymalıyız.

bu kanın durması çok zordur...
hangi taraftan olursa olsun ölen tüm masum insanlara Allah rahmet eylesin...