Selamlar herkesin merak ettiği ve benimde bir kaç yöntemle baktığım bu olayın özü merak ettiğim daha güzel ve nokta atış yapabilen ortalamaya göre olsada olur.
Bir kelimemiz var atıyorum kadın bu kelimenin alt kelimeleri kategorileri yani örneğin kadın bakımı kadınlar kulübü gibi kadın kelimesinin altından çıkan en çok aranan kelimeleri teşhis etmek istiyorum, bir nevi nicheye giriyo ama eskisine nazaran niche dediğimiz olaylar artık bugün kategoriye dönüşmüş durumda haliyle zor hadi zorluğunu geçiyorumda ben en çok aranan alt kelimeleri bu işe yoğunlaşmış uzmanların olduğunu biliyorum. Tabiki bende bu işe gönül veren biri olarak herşeyi anlatmasın bana ip ucu olabilecek unsurlara değerse yeterli şu siteden şu arama hacminden diyenler olacaktır farklı araştırmalarada gireceğim.
Benim yaptıgım yöntemlerden bir kaçı sizin ve çoğunuzun bildiği adwordstaki araçlardan biri olan anahtar kelime aracı oda değişti epeyce sonuçlarda tam tamına değil biliyosunuz, semrush denilen zımbırtıda pahalı onunda şu dakikadan sonra güvenirliliği tartışılır. Kelime rekabet durumları var birde şimdi toplayacak olursak neye göre alt kelimelerin en çok hit alanlarını teşhis edebiliriz?
Kadın dedim ben fakat daha somut örnek verecek olursam bayan kelimesi daha iyi gibi bayan çorapları, bayan giysileri, bayan etekleri bu tam oldu nedemek istediğimi anlatabilmişimdir umuyorum. Merak ettiğim bayan giysilerimi yoksa bayan eteklerimi yada bayan çoraplarımı daha çok aranıyor ve hitli? beyin fırtınası ve yeni araştırmaları olanları bu konuya bekliyorum.
saygılar.