wordpress kullanıyorum, tablo ön adlarını değiştiriyorum, wp-paneli değiştiriyorum, config dosyasının adını değiştiriyorum vs. vs. vs. ki kaldı sorun shelldende geçti 1 haftada 4 site kapatılır mı? bütün siteleri toplasan 1 k hit yapmıyor
ben 1dollarwebhosting.com'da 1 dolara siteme 1500 hitle gayet rahat çeviriyordum. Bu sitelerle ticari amaçlı değil, hobi amaçlı uğraşıyorum. Ki ben hostagorda ki hesabımda shellerle hiç karşılaşmıyorum, serverda leblebi gibi shell var. Hesabı kapatmak yerine madem sheli görmüşler sheli silsinler. üç gün önce iki sitemi resellerdan alıp başka resellera taşıdım. Bunlarıda yedekleyip ücret iadesi istiycem. Bir daha tövbe, daha öncede aynı muamele yapıldı hala aynı üslupla devam ediyorlar.
Türkiyeden Dedicated harici shared hosting alınmaz zaten...çoğu firma Server Load değerinin yükselmesinden korkuyorlar niyeyse, tolerans göstermeden kapatmaları aşırı saçma
ayrıca türkiyedeki firmalar serverlarında niye antivirüs kullanmıyorlar anlamıyorum ve merak ediyorum niye kullanmıyorlar ??
uslubunuzda biraz ağır kaçmış tabi ki