Hocam aylardır hatta 2 senedir bundan bahsediyorum zaten. Önceki mesajlarıma eğer rastgelmişseniz belki hatırlarsınız.
Burada fanatizmi bir kenara bırakıp tarafsız olarak bakınca mantıksızlık olduğunu görüyoruz elbette.
Son zamanlarda oldukça garip şeyler oluyor, Aziz Yıldırım şikeci olduğu güyya ispat ediliyor fakat içeri girdikten sonra bırakılıyor ? Amaç nedir ?
Hani bu adamın şikesini ispat etmiştiniz ? Hangi amaçla içeri alındı ve hangi amaçla dışarı salındı ? Hadi içeri örgüt kurdu diye aldınız, daha sonra güyya bunu ispat ettiniz, ee ispat ettikten sonra niye dışarı salıyorsunuz ? Amaç nedir ?
Hocam geri kalan kısmı geçiyorum,Aziz Yıldırım'ın başkan olup olmayacağı,kaç üyeyi ihraç ettiği veya Erdoğan Bayraktar'ın açıklamasını es geçiyorum çünkü o konulara girersek konu dağılır.
"Aziz Yıldırım neden serbest bırakıldı saçma değil mi?"
Evet saçma,zaten hukuk sistemimiz saçma.Bazen haberlerde denk geliyorsunuzdur adam tecavüz suçundan tutuksuz yargılanıyor.Veya meşhur palalı adam polisi yaralıyor,vatandaşa tekme atıyor ama tutuksuz yargılanarak serbest bırakılıyor.Daha sonra medya konu üzerinden durunca hakkında tekrardan yakalama emri çıkarılıyor.En son geri serbest bırakıldı herhalde.
Yani hergün anlam veremediğimiz nedenlerden dolayı suçlu insanlar serbest bırakılıyor.Aziz Yıldırım'ın serbest bırakılma nedenini bilmiyorum ama zamanında bir yerden okuduğum kadarıyla "sanığın kararı yargıtaya götüreceğine kesin gözüyle bakıldığından mahkeme yargıtay sürecini de yargının bir parçası olarak gördüğü için Aziz Yıldırım tahliye edildi." yazıyordu.Yargıtay kararı 2 yıla kadar uzayabiliyor ve çıkacak karar belli değil.O yüzden Aziz Yıldırım'ın içerde yattığı süre cezasından düşürülerek tahliyesine karar verildi.Yargıtay onarsa tekrardan içeri girecek.