Fear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem şike var deniliyor iyide bu takımlar tek başlarınamı şike yaptı ?

Şike yaptığı takımların cezaları nerede ? Şike yapılmış ise her iki taraftar suçludur!
Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a şike yaptığı için Türkiye'de ceza verildi mi?Puan silme veya küme düşürülme oldu mu?Hayır.Uefa 2011 yılında Fenerbahçe ve Beşiktaş'a şike yapmadığına dair garanti istedi ve 2 takımda bu garantiyi verdi.2 takımında Şike yaptığı mahkemece kantılandığı için UEFA "sen beni 2011 yılında kandırdın"diyerek her iki takıma da fazladan ceza verdi.Eğer o sene hem BJK hem FB bu garantiyi vermeseydi yalnızca 2011 yılında Avrupa'ya gidemeyecekti ve şuan çok rahat bir şekilde Avrupa liglerinde olacaktı.

mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim tarafim hakkinda bir aciklama yapmama gerek yok malum fakat seytanin avukatligini yapinca uefa'nin bu konuda bir calismasi olmasi gerektigini dusunuyorum.

ama tahminim sudur ki o diger takimlar icin uefa TFFyi gorevlendrecek sen ver cezani diyecek. taraf olmasa da aciklayici degil UEFA bu konuda

TFF konusunda hic bir mantik kuramiyorum.
Uefa'nın TFF'yi görevlendirme gibi bir yetkisi yok.Platini'de açıkladı bunu TFF'nin patronu değilim dedi.Yani UEFA şu takımlara ceza vermelisin diye tavsiyede bulunabilir ama Türk ligleri için karar veremez.