Aklıma takılan birşey var, sen neden Salzburg veya Bursayı göndermiyorsun'da, Apoel FC'yi gönderiyorsun ? Bu işte farklı şeyler var kimse kusura bakmasın.
Hadi diyelim ki Salzburg'u gönderdi, Busefer Uefa'ya Bursaspor dava açacak, Bursaspor'u gönderseler, Salzburg Uefa'ya dava açacak.
Acaba bundan korktuğu içinmiydi ? Onu geçtim Apoel FC Güney Kıbrıs Rum kesimi takımı değil mi ? Neden Bu takım gönderildi çünkü Türkiye'nin puanına en yakım ülke olduğu içinmi ?
Çok karışık şeyler dönüyor çok!
Hadi Bursa zaten maç yaptı Avrupa'da kaybetti deseler ya Salzburg ? Adamlar demez mi ben belki Arsenal'le maçı yapsam onları yenecektim hakkımı yediniz. APOEL'i alakası yokken aldılar turnuvaya.
He bide Bayern Münih'in Dortmundla maçından hemen önce Götze'yi kadrosuna katmasına bir şey diyememişti UEFA, bizim transferi bırak i. akın çok deli oynamıştı o maçta.